Incontinentiemateriaal bestellen

Wanneer u incontinentiemateriaal wilt bestellen, bent u bij 123Drogisterij aan het goede adres. Wij verkopen materialen van de merken Tena, Abena, Depend, Absorin en Attends. Wanneer u op werkdagen vóór 23.45 uur bestelt, heeft u het de volgende dag in huis.

Ook weet u zeker dat u bij ons niet te veel betaalt. Wij zorgen namelijk altijd voor de laagste prijzen.

 

Het verschil tussen 123Drogisterij en andere leveranciers is dat wij gespecialiseerd zijn in incontinentiematerialen. Onze deskundigen leggen zich alleen toe op het geven van advies over incomaterialen en het gebruik hiervan. Dit advies is voor onze klanten gratis.

 

Wanneer u kiest voor een advies van 123Drogisterij weet u zeker dat u:

 

* Het juiste materiaal heeft

* De kans op lekken minimaal is

* U zonder zorgen op pad kunt

* U dankzij goed gebruik van materialen flink op de kosten kunt besparen

* U altijd opnieuw advies krijgt wanneer er in uw situatie iets verandert

 

Hoe incontinentiemateriaal kopen?

 

Wanneer u ervan overtuigd bent dat 123Drogisterij de beste winkel is voor incontinentiematerialen, dan kunt u via onze website bestellen en betalen.

 

Als u er niet uitkomt of u vindt het prettiger om telefonisch te bestellen: schroom niet en bel of mail ons. Wij helpen u met alle plezier bij het doen van de bestelling.

 

 

Wanneer u een bestelling doet voor meer dan 20 euro, dan verzenden wij het gratis! Voor een order met een lager bedrag betaalt u slechts 4,95 euro verzendkosten.

 

 

Wanneer u een bestelling heeft gedaan, krijgt u direct een mail met een orderbevestiging. Zodra uw betaling bij ons binnen is, krijgt u een mail met de factuur. Die is zo gemaakt dat uw zorgverzekering hem accepteert voor declaraties.

 

Wanneer de producten ’s avonds door PostNL zijn opgehaald, krijgt een mail met een zogenaamde track&trace-code.  Daarin leest u hoe laat u uw pakket de volgende dag kunt verwachten.

 

Niet goed = geld terug

 

Een aankoop bij 123Drogisterij is de veiligste keus voor uw aankoop. Dit willen we u graag vertellen, want wij doen het echt anders dan andere winkels.

 

* Wanneer u een verkeer product heeft gekozen, kunt u dit aan ons terugsturen. Wij betalen het aankoopbedrag terug én wij betalen de kosten voor verzending. Zo loopt u bij ons geen enkel risico.

 

* Heel, heel soms gebeurt het dat bij PostNL een pakket zoekraakt. Eén of twee keer per jaar maken wij dit mee. In dat geval sturen wij direct een nieuw pakket. Uiteraard kosteloos.

 

* Ook zijn uw gegevens bij ons in goede handen. Wij gaat uiterst discreet mee om. Wij zullen uw gegevens nooit aan derden verstrekken, noch voor ideële dan wel commerciële doelstellingen. Kortom: uw gegevens liggen bij ons achter slot en grendel.

 

Er staat u dus niets in de weg voor een aankoop bij 123Drogisterij. We hopen u snel in onze winkel te kunnen verwelkomen.

 

 

Waar kan ik incontinentiemateriaal bestellen?

Het is tegenwoordig gelukkig heel eenvoudig om incontinentiemateriaal te bestellen. Vroeger werden deze producten vooral via de apotheek geleverd. Men moest ze daar afhalen. Dat was zwaar en oncomfortabel. Tegenwoordig wordt het thuis geleverd, ofwel via de zorgverzekeraar of mensen kopen het zelf. Er zijn tal van webwinkels die incontinentiemateriaal snel en discreet aan huis leveren.

Hoe kan ik incontinentiemateriaal bestellen?

De snelste en meest discrete manier om incontinentiemateriaal te bestellen is om dit doen bij een webwinkel. Als het goed is heeft die de producten op voorraad zodat ze direct kunnen worden verzonden. In de meeste gevallen heeft u ze dan de volgende dag in huis.

Kan ik discreet incontinentiemateriaal bestellen?

De meeste webwinkels begrijpen dat gebruikers van incontinentiemateriaal hun producten discreet willen ontvangen. Dat betekent: van de buitenkant mag niet zichtbaar zijn wat er in de doos zit. Kijk even op de website van een webwinkel of ze discreet verzenden. Als ze dat doen, kunt u gerust uw incontientiemateriaal daar bestellen.