123Drogisterij: de goedkoopste voor Tena

123Drogisterij is altijd bezig om de inkoop beter te doen, waardoor we onze prijzen zeer scherp kunnen houden. En daar profiteren onze klanten van mee. Want wij werken met kleine marges en zullen alle voordelen die wij krijgen, doorberekenen aan u.

Met de tarieven die wij hanteren, is 123Drogisterij voor de meeste producten de goedkoopste van Nederland. Dat geldt voor onze Tena, Depend, Attends, Absorin en Abena. Een aantal van deze voordelige prijzen ziet u hieronder.


Als u op het product klikt, gaat u direct naar dit artikel in onze winkel.

                                                                                ONZE PRIJS      KORTING!

  Tena slip ultima medium (21st) 25,96 21%
  Tena slip super M (28st) 25,97 17%
  Tena slip super L (28st) 29,93 16%
  Tena slip maxi small (24st) 19,99 21%
  Tena slip maxi medium (24st) 22,94 15%
       
  Tena pants super S (12st) 15,99 19%
  Tena pants super L (12st) 20,49 17%
  Tena pants plus XL (12st) 21,97 18%
  Tena pants plus S (14st) 15,92 15%
  Tena pants plus M (14st) 16,97 21%
  Tena pants plus L (14st) 20,49 22%
  Tena pants maxi M (10st) 17,49 22%
  Tena pants maxi L (10st) 20,49 18%
  Tena pants discreet M (12st) 12,99 21%
  Tena pants discreet L (10st) 12,99 19%
       
  Tena Lady Maxi (12st) 6.99 22%
  Tena Lady Extra Plus (16st) 6.99 30%
  Tena Lady Extra (24st) 6.99 33%
       
  Tena Flex Maxi L (22st) 26,41 21%
  Tena Flex Maxi M (22st) 22,99 22%

 


Meer informatie over Tena en het kiezen van de juiste producten: 

 

Miljoenen mensen lijden aan incontinentie. Incontinentie is ongewild urineverlies. Het komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Tijdens het verouderingsproces worden de bekkenbodemspieren zwakker, waardoor urineverlies kan optreden. Vroeger gebruikten mensen een luier voor volwassenen of ander product dat in niet meer dan één maat verkrijgbaar was.

Tegenwoordig zijn er seksespecifieke producten met veel keuzemogelijkheden. Vrouwen gebruiken andere producten dan mannen, omdat de wijze waarop vocht kan worden geabsorbeerd voor beide seksen verschilt. Het is belangrijk om verschillend incontinentieverband en luiers voor volwassenen te proberen om het product te vinden dat bij uw lichaam past.

Voorkomen van doorlekken

Tena producten worden gemaakt voor vrouwenlichamen. Dankzij de uitstekende pasvorm sluiten ze goed aan op uw lichaam, waardoor de urine in het verband of de luier wordt opgevangen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de urine in uw kleding komt.

Bij het uitzoeken van het juiste Tena beschermingsondergoed, helpt het om uit te zoeken van welke soort incontinentie u last heeft. Sommige mensen hebben voldoende aan Tena verband, omdat ze alleen wat druppels urine verliezen tijdens het niezen of lachen. Anderen die last hebben van deze vorm van stressincontinentie verliezen een grotere hoeveelheid urine bij het lachen of niezen. Houd een dagboek bij om de hoeveelheid urineverlies en de frequentie van het urineverlies bij te houden. Hierdoor kunt u te weten komen of u op bepaalde momenten van de dag dikkere luiers voor volwassenen moet dragen of dat u juist voldoende heeft aan een dun verband.

Discrete en dunnen producten

Als u incontinentieproducten uitzoekt is comfort essentieel, want u wilt niet worden belemmerd, bijvoorbeeld doordat het product tijdens het dragen verschuift. Het is belangrijk om een goede pasvorm te vinden, zodat het Tena ondergoed niet doorlekt. Het moet echter ook niet te strak zitten, want dat kan pijnlijk zijn, bovendien kunnen uw bloedvaten dan worden afgekneld.

Tena producten zijn erg dun en discreet. Daardoor hoeft u zich geen zorgen te maken over een ongemakkelijk geluid tijdens het lopen. Tena producten bestrijden ook geurtjes. Dit helpt urinelucht voorkomen. Het zorgt er voor dat uw huid gemakkelijk blijft ademen, de lucht kan uw genitaliën bereiken, waardoor deze droog worden gehouden. Om uw huid te beschermen tegen infecties is het belangrijk om uw genitaliën schoon te houden.


Waar moet u op letten bij het maken van een goede keuze?

Het kan een lastige opgave lijken om het juiste incontinentieproduct uit te zoeken voor uzelf of iemand die u verzorgt. Toch kunt u aan de hand van een paar simpele richtlijnen incontinentiebenodigdheden kiezen die geschikt zijn voor een specifieke vorm van incontinentie.

Veel mensen kiezen voor een product van Tena. De lijn van incontinentiematerialen bevat veel verschillende soorten incontinentiebenodigdheden en luiers voor volwassenen, waardoor mensen met incontinentie een ruime keuze hebben. U moet echter een paar dingen in gedachten houden voor u het eerste de beste Tena product aankoopt. Dit is wat u kunt overwegen bij de aanschaf van Tena incontinentieproducten:

1. De mate van incontinentie - Eén van de eerste dingen die u dient te overwegen bij de aanschaf van incontinentieproducten voor uzelf of een ander, is de mate van incontinentie. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat niet iedere incontinentie hetzelfde is. Er is sprake van een glijdende schaal bij incontinentie die kan variëren van licht urineverlies tot een volledig gebrek aan controle van de blaas of de darmen. Dit betekent dat het essentieel is om een incontinentieproduct aan te schaffen dat de gewenste bescherming biedt voor de ernst van de incontinentie. Sommige mensen met incontinentie hebben voldoende aan een Tena verband in het normale ondergoed, terwijl andere luiers of beschermend ondergoed nodig hebben voor zowel de dag als de nacht. Het kan zijn dat iemand overdag of 's nachts verschillende incontinentieproducten nodig heeft, er kan zelfs van dag tot dag een verschil zijn. Dit betekent dat de gebruiker van incontinentieproducten verschillende absorptiecapaciteiten nodig heeft op verschillende tijdstippen.

2. Het activiteitsniveau van de gebruiker - Een andere belangrijke overweging bij de aanschaf van Tena incontinentieproducten is het activiteitsniveau van de gebruiker. Mensen met incontinentie die nog volledig mobiel en actief zijn willen een product dat onder de normale kleding kan worden gedragen, terwijl ze bezig zijn met hun dagelijkse activiteiten. Mensen met incontinentie die minder mobiel zijn, bedlegerig of zorg nodig hebben bij hun dagelijkse activiteiten willen een product dat eerder praktisch is dan modieus. Het goede nieuws is dat het assortiment van incontinentieproducten van Tena zo breed is dat de Tena beschermend ondergoedlijn producten bevat voor een ieder die zijn incontinentie wil beheersen. Er is beschermend ondergoed van Tena dat er gewoon uitziet en ook aanvoelt als normaal ondergoed. Hiermee kunnen actieve mensen met incontinentie hun normale levensstijl vervolgen. Tena biedt ook luiers voor volwassenen die gemakkelijk aan- en uit te trekken zijn, zodat mensen met een beperkte mobiliteit en mensen met incontinentie die worden verzorgd hun incontinentie met gemak en op een praktische manier kunnen beheersen.

3. De gezondheidstoestand van de gebruiker - Bij het uitzoeken van het juiste Tena incontinentieproduct is het ook belangrijk om de gezondheidstoestand van de gebruiker in ogenschouw te nemen. Vaak is incontinentie van tijdelijke aard, maar de incontinentie van iemand kan ook verergeren, bijvoorbeeld als er sprake is van een aandoening als Alzheimer of dementie. Dit is belangrijk bij de afweging, want de gezondheid van de persoon die een incontinentieproduct gebruikt speelt een rol in de effectiviteit waarmee het product tegen ongelukjes beschermt. Het goede nieuws is dat de Tena beschermend ondergoedlijn alle soorten incontinentieproducten bevat die u nodig zou kunnen hebben.