Bij Zorgland.be kunt u snel, veilig en zonder risico betalen. Wij bieden de belangrijkste betaalmethodes, zoals Mister Cash, de bekende bankoverschrijving, PayPal en CreditCard.

Met deze methodes weten wij zeker dat er voor u én voor ons niks mis kan gaan!

 

Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode. Iedereen die gebruik maakt van internetbankieren, kan ook gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. U kunt direct uw aankopen betalen in uw vertrouwde bankomgeving.

 

 OVERBOEKING

Overboeking

Bij een bankoverschrijving maakt u het verschuldigde bedrag over naar onze bankrekening IBAN NL04ABNA0517631385; BIC ABNANL2A, ten name van Careland BV. Graag het ordernummer als mededeling bij de betaling.

Let op: dit is een Nederlands banknummer. 

Dit nummer ziet u op de orderbevestiging die u per mail van ons krijgt. Zodra de betaling bij ons binnen is, verzenden wij de bestelling.

Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. 

 

Paypal

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel uw bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. 

 

Creditcard

Het is mogelijk om in onze winkel met Creditcard te betalen. U kunt zowel met MasterCard als Visa betalen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.