Bij Zorgland.be kunt u snel, veilig en zonder risico betalen. Wij bieden de belangrijkste betaalmethodes, zoals Mister Cash, de bekende bankoverschrijving, PayPal en CreditCard.

Met deze methodes weten wij zeker dat er voor u én voor ons niks mis kan gaan!

 

iDeal betalen

iDeal

Bij deze betaalmethode handelt u direct tijdens het bestelproces de betaling af met uw eigen bank. Aan iDEAL zijn geen extra kosten verbonden. U rekent af in de vertrouwde betaalomgeving van uw bank, veilig en gemakkelijk. Banken waarmee u via iDEAL kunt betalen: ABN Amro, ASN, Fortis, Friesland, ING, Rabobank, SNS, Triodos, Van Lanschot Bankiers

 

 OVERBOEKING

Overboeking

Bij vooruitbetalen maakt u het verschuldigde bedrag over naar de bankrekening die u per e-mail ontvangt. Zodra de betaling bij ons binnen is, verzenden wij de bestelling.

Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. 

 

Paypal

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel uw bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. 

 

Creditcard

Het is mogelijk om in onze winkel met Creditcard te betalen. U kunt zowel met MasterCard als Visa betalen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

 

 

Bancontact


Bancontact, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.

 

American Express


American Express, ook wel AmEx genoemd, is een Amerikaanse financiële dienstverlener waarvan het hoofdkantoor in New York gevestigd is. American Express is een van de bekendste merken ter wereld. Het bedrijf is in Nederland en België vooral bekend vanwege haar uitgifte van creditcards en reischeques.

 

Sofort

Sofort van Klarna (voorheen SOFORT Banking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Met Sofort kunnen uw klanten in binnen- en buitenland hun bestelling gemakkelijk betalen middels een overschrijving via hun online banking systeem. Sofort is vergelijkbaar met een online overboeking en hoewel de gebruikelijke ontvangsttermijn voor overboekingen ook hier van toepassing is, kan wel direct bevestiging worden gegeven dat de overboeking in gang is gezet door de bank van de consument.

Creditcard

Het is mogelijk om in onze winkel met Creditcard te betalen. U kunt zowel met MasterCard als Visa betalen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

 

KLARNA

Met KLARNA kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met KLARNA betaal je alleen voor wat je houdt. Let wel op, de retourvoorwaarden van de webwinkel zijn altijd leidend.