Seni Pants

  • Morgen in huis?
   Op werkdagen vóór 23.30 besteld =
   Morgen in huis
   Onze klanten geven ons een 9 - via
   Kiyoh
   Gratis bezorgd
   Bij besteding van 20 euro of meer
  • Morgen in huis?
   Op werkdagen vóór 23.30 besteld =
   Morgen in huis
   Onze klanten geven ons een 9 - via
   Kiyoh
   Gratis bezorgd
   Bij besteding van 20 euro of meer

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Seni Active Pantsseni active pants

 

 

Dit leest u in dit artikel:

 

Seni Pants – hoe werkt het?

Waarom nu juist voor Seni Active Pants kiezen?

Kenmerken Seni Active Pants

Gebruiksaanwijzing Seni Active Pants

Seni Active Pants assortiment

 

Het is zo logisch wanneer je last krijgt van ongewenst urineverlies. Dan kies je voor een broekje. Net als het eigen ondergoed, maar dan met absorptie. Bij zeer licht verlies kan de oplossing zijn om wasbaar ondergoed te nemen, dat urine kan absorberen. Ook zijn er wegwerpbroekjes, die gaan tot een behoorlijk grote opname. Seni Active Pants is zo’n broekje.

Het klinkt nu gemakkelijker dan het is. Voor de meeste mensen is incontinent worden een pijnlijk proces, waarin men moeizaam tot acceptatie komt. Een incontinentiebroekje (pants) kan hier enigszins bij helpen. Wanneer je bent aangewezen op een inlegger of luier, dan is de confrontatie met de aandoening voor veel mensen nog groter. Een broekje neemt dit natuurlijk niet helemaal weg, maar het “normaliseert” de situatie een beetje.

 

 


 

Seni Pants – hoe werkt het?


Seni Pants kunnen dus gebruikt worden bij het verlies van enkele druppels tot aan het verlies van scheuten en meer. De broekjes met de grootste opname, de Seni Active Plus Pants, heeft een absorptie van maar liefst 2 liter. Het is een klein wonder dat dit kan. Maar hóe kan dit nu eigenlijk?

Seni Active Pants bevatten (net als alle incontinentiematerialen) SAP-korrels. SAP staat voor super absorberende polymeren, kleine witte korreltjes met de eigenschap dat ze extreem goed vloeistoffen kunnen absorberen en omzetten in een gel. Deze gel is droog en kneedbaar. Hij houdt het vocht “voor altijd” vast. In elk geval zolang u een product draagt. We hebben het eens getest en we ontdekten dat je water uit de korrels kunt verdampen. Maar dat duurde weken.

Deze SAP is dus de truc waarmee incontinentieproducten in staat zijn deze grote hoeveelheden urine op te vangen en op te slaan. Het mooie is dat ook nare geurtjes worden ingesloten. De moderne wegwerpluier geeft dus veel minder ongewenste geurtjes dan de producten van vroeger. Een heel goede reden om voor deze Seni Active Pants te kiezen.

 


 

Waarom nu juist voor Seni Active Pants kiezen?


Seni Active pants zijn ademende incontinentiebroekjes voor vrouwen en mannen met lichte en matige urine-incontinentie. De pants kunnen worden aangetrokken als gewoon ondergoed.

Het supersoft buitenlaagje is gemaakt van zacht, ademend materiaal. Door de anatomische pasvorm en elastische tailleband sluiten de pants optimaal aan. Vochtwerende randjes aan de zijkanten bieden extra bescherming tegen doorlekken. De dubbel absorberende kern met antibacteriële superabsorber neutraliseert urinegeur. Ideaal voor mensen met een actieve levensstijl en tijdens de blaastraining.

 


 

Kenmerken Seni Active Pants:


o anatomische pasvorm
o dubbel absorberende kern met superabsorber
o Odour Stop
o elastische tailleband
o te wisselen door zijnaden open te scheuren
o EDS
o latex vrij
o anti-lekrandjes
o vochtwerende en ademende buitenlaag
o vochtigheidsindicator
o FRONT indicatie markeert voorkant product

Seni Active is uitermate huidvriendelijk en comfortabel in gebruik. Zo bevatten de pants geen latex elementen, waardoor de kans op een allergische reactie wordt geminimaliseerd. In plaats van latex is het voorzien van elastisch garen. Bovendien zijn de toplaag en de antilekrandjes aan de zijkanten gemaakt van super zacht, nonwoven materiaal dat niet schuurt tegen de huid, maar aangenaam aanvoelt. De absorptiekern neemt het vocht direct op en neutraliseert urinegeur.

Het distributielaagje onder de toplaag (Extra Dry System) zorgt voor een snelle en gelijkmatige verspreiding van het vocht over de absorptiekern, zodat het vocht wordt weggehouden van de huid. Verder zijn de pants voorzien van een elastische tailleband die goed aansluit, waardoor ze maximaal beschermen tegen doorlekken. De speciale structuur van het zachte buitenlaagje houdt vocht tegen, maar laat lucht door, zodat de huid vrij kan ademen en er geen broeierig gevoel optreedt. Ademende producten verminderen de kans op huidschade.

De vochtigheidsindicator geeft aan wanneer het product moet worden verschoond. Deze bestaat uit een code met naam, maat en productiedatum, die vervaagt in aanraking met urine. Hiermee kan worden voorkomen dat de huid langdurig in contact komt met vocht door een verzadigd incontinentieproduct. Tevens kan worden voorkomen dat er onnodig wordt verschoond, wanneer het product nog niet is verzadigd.

De pants worden gedragen als gewoon ondergoed en zijn door het gebruiksgemak ideaal voor mensen met een actieve levensstijl en tijdens de blaastraining.

 


 

Gebruiksaanwijzing Seni Active Pants:


Een incontinentieproduct moet voor gebruik eerst worden geactiveerd. Er komt dan lucht in de samengeperste absorptiekern, zodat het vocht goed kan verspreiden. De vochtwerende randjes komen omhoog om lekkages aan de zijkanten te voorkomen.

 


 

Seni Active Pants assortiment


Seni Active bestaat uit een assortiment ademende incontinentiebroekjes met anatomische pasvorm, die aangetrokken worden als gewoon ondergoed. De pants zijn geschikt voor mannen en vrouwen die een product zoeken dat gemakkelijk is in gebruik en dat tevens een hoge mate van comfort, discretie en zekerheid biedt. Na verzadiging worden de broekjes uitgetrokken of worden de zijnaden opengescheurd om het product te verschonen. De pants zijn geschikt voor urine-incontinentie en zijn verkrijgbaar in drie varianten, oplopend in absorptieniveau.

•    Seni Active Normal is geschikt voor lichte en matige incontinentie, d.w.z. regelmatig druppels of scheuten ongecontroleerd urineverlies.

•    Seni Active is geschikt voor matige incontinentie, d.w.z. regelmatig flinke scheuten ongecontroleerd urineverlies.

•    Seni Active Plus is geschikt voor zware incontinentie, d.w.z. regelmatig grote hoeveelheden ongecontroleerd urineverlies.

Wanneer het absorptievermogen van een incontinentieproduct onvoldoende is, kies dan niet hetzelfde product in een grotere maat, maar een product met dezelfde maat dat een hoger absorptievermogen heeft, bijvoorbeeld Seni Active Plus L in plaats van Seni Active L. Incontinentie pants moeten namelijk goed aansluiten voor optimale bescherming en draagcomfort.