Attends Cover Dri

  • Morgen in huis?
   Op werkdagen vóór 23.30 besteld =
   Morgen in huis
   Onze klanten geven ons een 9 - via
   Kiyoh
   Gratis bezorgd
   Bij besteding van 20 euro of meer

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Attends Cover Dri bed onderleggersAttends Cover Dri bed onderleggers

 

 

Dit leest u in dit artikel:

 

Attends Cover Dri bed onderleggers: hulp bij ongelukjes

Wie gebruiken Attends Cover Dri bed onderleggers?

De eigenschappen van Attends Cover Dri bed onderleggers

Enkele kenmerken van de Attends Cover Dri

 

Iedereen doet natuurlijk zijn uiterste best om met het juiste incontinentiemateriaal op de juiste manier en zo lekkage te voorkomen. Toch heeft ook bijna iedereen wel eens een ongelukje. Bijvoorbeeld tijdens een onrustige nacht waarbij het incontinentiemateriaal te ver verschuift. Bij het verwisselen van een product. Of wanneer er te lang is gewacht met verschonen, waardoor er wat urine in de rolstoel loopt.

Voor die situaties zijn er Attends Cover Dri bed onderleggers.

Een matras waar urine inloopt, is erg moeilijk schoon te krijgen. Urine trekt in de bovenste laag en geeft er ongewenste geurtjes af. Je kunt dan met water en een sopje zo diep mogelijk proberen te reinigen, maar het resultaat is vaak onbevredigend. Er zijn heel mooie producten om de urinegeur te verwijderen zoals Uri-Go. We raden u zeker aan dit te gebruiken wanneer u een ongelukje heeft gehad.

 

 


 

Attends Cover Dri bed onderleggers: hulp bij ongelukjes


Maar het beste is natuurlijk om lekken te voorkomen. Attends Cover Dri bed onderleggers helpen u daarbij. Deze onderleggers zijn ontworpen voor extra oppervlaktebescherming voor bedden, matrassen, stoelen en rolstoelen. Het product heeft een uniek zeshoekig patroon dat de urine snel opsluit in de kern van het product.

U legt de onderleggers onder het laken. Er zijn overigens ook mensen die ze op het laken leggen. De kans dat ze gaan verschuiven en verfrommelen is dan erg groot. De Attends Cover Dri bed onderleggers met instopstroken is daar meer voor geschikt. Deze onderlegger heeft zijflappen die u onder de matras kan steken. Hij blijft zo strak op zijn plaats en u hoeft niet bang te zijn dat de matras onbeschermd is.

 


 

Wie gebruiken Attends Cover Dri bed onderleggers?


Deze onderleggers worden dus gebruikt door mensen die weleens een ongelukje hebben. En wie heeft dat niet? Zoals gezegd worden ze het meest op het bed gebruikt, maar u komt ze op tal van andere plaatsen tegen. Zoals op de rolstoel. Bij het bed wanneer iemand een stoma moet verwisselen. In de operatiekamer worden ze gebruikt om bloed of vocht op te vangen. Bij bevallingen doen ze dienst. En in de hondenmand wanneer er pups worden geboren of wanneer een dier zijn plas niet kan ophouden.

 


 

De eigenschappen van Attends Cover Dri bed onderleggers


Attends Cover Dri heeft een zachte, huidvriendelijke bovenlaag die extra droogheid en comfort biedt. Het zeshoekige patroon is een zeer efficiënte manier om de cellen optimaal in het product te leggen. Hierdoor biedt het een betere droogheid en comfort. De onderleggers hebben een antislip achterlaag om ze op hun plaats te houden.

De Cover-Dri Plus is ontworpen voor bescherming op middellange termijn en is verkrijgbaar in vier maten:

• 40x60cm en 60x60cm ontworpen voor (rol)stoelen, bedden en wondbehandeling.
• 60x90cm ontworpen voor bescherming van het bed. 60x90cm kan ook worden gebruikt voor wondbehandeling en andere medisch handelingen.
• De 80x170 cm heeft vleugels die onder de matras worden weggestopt.

 


 

Enkele kenmerken van de Attends Cover Dri:


• Hexagoon ontwerp levert een betere bescherming en een snellere absorptie.
• Een sterke, antislip onderlaag, waardoor de onderlegger op zijn plaats blijft.
• Zeer zacht absorberend materiaal (SAP) in elk kussentje. Het absorbeert efficiënt de vloeistof en zet dit om een gel.
• De geurbeschermer helpt de aanmaak van onaangename geurtjes verminderen.
• De speciale onderlegger van 80x170cm heeft vleugels om onder de matras vast te zetten.

 


attends_cover_dri