Absorin Fixatie Broekjes

  • Morgen in huis?
   Op werkdagen vóór 23.30 besteld =
   Morgen in huis
   Onze klanten geven ons een 9 - via
   Kiyoh
   Gratis bezorgd
   Bij besteding van 20 euro of meer

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Absorin Fixatie BroekjesAbsorin Fixatie Broekjes

 

 

Dit leest u in dit artikel:

 

Absorin Fix: voor veiligheid en zekerheid

Waarom voor Absorin Fixatie Broekjes kiezen?

Eigenschappen Absorin Fixatie Broekjes

Absorin Fix is er in de volgende maten

 

Absorin heeft een lijn van zeer voordelige fixatiebroekjes. Ze zijn er in Normal Stretch en Extra Stretch. De laatste is iets duurder. Het verschil zit hem in een iets mooiere uitvoering, met een iets meer elasticiteit. Beide varianten zijn er in verschillende maten. We gaan eerst uitlegger wat fixbroekjes zijn en hoe ze worden gebruikt.

Fixatiebroekjes worden ook wel netbroekjes genoemd. Netbroekjes kennen we uit de medische wereld. Daar worden ze bijvoorbeeld voor een operatie gedragen, zodat mensen een hygiënisch broekje dragen waar gemakkelijk een verband in kan worden gelegd. Deze broekjes kun je ver uitrekken. Tussen de elastieken zie je dan grote gaten. Deze broekje zijn heel goedkoop en worden na gebruik weggegooid. De fixbroekjes die u hierboven ziet, zijn daar eigenlijk niet mee te vergelijken.

 

 


 

Absorin Fix: voor veiligheid en zekerheid


Op de eerste plaats zijn onze fixatiebroekjes talloze keren te gebruiken. Ze zijn gemaakt om langdurig mee te gaan. Ze kunnen enkele tientallen keren worden gewassen op maximaal 60 graden. Ze kunnen niet in de droogtrommel. Er zijn fabrikanten die broekjes maken die nog veel vaker kunnen worden gewassen. Deze broekjes zijn vaak net wat mooier, duurder, maar ook veel duurzamer. Ze lijken erg op normaal katoenen ondergoed, maar met de superieure elasticiteit.

Absorin Fixbroekjes worden meestal gebruikt in combinatie met een grote inlegger. Er zijn dames die fix gebruiken bij de zwaarste Lady-inleggers: de Super en Maxi-varianten. Die zijn vaak tegen de 40 centimeter lang en hebben daarom een goede fixatie nodig. Zeker bij de nog grotere inleggers is een strak, nauwsluitend broekje onmisbaar.

Een boxershorts is dan een goede oplossing. De strakkere modellen Bjorn Borg hebben de stevigheid en elasticiteit om een grotere inlegger te fixeren. Deze incontinentiematerialen kunnen soms wel meer dan een liter urine bevatten. Dan zal het de neiging hebben om naar beneden te zakken. U heeft een behoorlijk stevig broekje nodig om dit te voorkomen.

 


 

Waarom voor Absorin Fixatie Broekjes kiezen?


Ondanks dat er onderbroekjes zijn die prima fixeren, kiezen veel mensen voor een fixatiebroekje, bijvoorbeeld van Absorin. En daar hebben ze goede redenen voor. Op de eerste plaats fixeren deze broekjes heel erg goed. Ze bestaan voor een groot deel uit elastieken die door het hele broekje zijn gespannen. Ze rekken naar alle kanten uit.

Zo weet u zeker dat een inlegger op alle plekken goed tegen het lichaam wordt gedrukt. De inlegger heeft daarmee geen openingen waardoor urine kan ontsnappen. Vooral in de liezen is het belangrijk dat de inlegger mooi blijft zitten. Inleggers hebben antilekrandjes en elastieken die precies in de liezen moeten vallen. Een inlegger die verschuift of verzakt, geeft openingen waardoor urine kan ontsnappen. Een fixatiebroekje houdt de elastieken in de liezen en de anti-lekrandjes waar ze horen te zitten.

 


 

Eigenschappen Absorin Fixatie Broekjes


• superzacht, huidvriendelijk lycra broekje; optimaal draagcomfort (geen latex)
• extra elastische draden; een zeer stevige fixatie van het inlegverband op het lichaam
• "open structuur" van het materiaal; laat de huid vrij ademen
• hoge pasvorm
• kleurcodering per maat; herkenbaarheid
• wasbaar tot 60°C, niet in de droogtrommel; ongeveer 20 keer hergebruik

 


 

Absorin Fix is er in de volgende maten


• S 45- 90cm
• M 80-125cm
• L 80-145cm
• XL 100-180cm
• XXL 150-220cm