Absorin Inleggers

  • Morgen in huis?
   Op werkdagen vóór 23.30 besteld =
   Morgen in huis
   Onze klanten geven ons een 9 - via
   Kiyoh
   Gratis bezorgd
   Bij besteding van 20 euro of meer
  • Morgen in huis?
   Op werkdagen vóór 23.30 besteld =
   Morgen in huis
   Onze klanten geven ons een 9 - via
   Kiyoh
   Gratis bezorgd
   Bij besteding van 20 euro of meer
  • Morgen in huis?
   Op werkdagen vóór 23.30 besteld =
   Morgen in huis
   Onze klanten geven ons een 9 - via
   Kiyoh
   Gratis bezorgd
   Bij besteding van 20 euro of meer

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Absorin inleggersAbsorin inleggers

 

 

Dit leest u in dit artikel:

 

Absorin inleggers: een superieure absorptie

Absorin inleggers voor mannen

Absorin Comfort Mincy inlegger: de envelop

Absorin Finette inleggers

Absorin Sanette inlegger

Absorin Classic Inlay - inlegger voor extra absorptie

 

Absorin heeft een lijn inleggers die hulp biedt bij alle vormen van incontinentie. Er zijn de heel kleine, dunne inleggers speciaal voor mannen en vrouwen. Mannen hebben producten die voor in het ondergoed worden vastgezet met een plakstrip. Vrouwen hebben een model “bootje” dat centraal in het ondergoed wordt bevestigd. Op de plek dus waar de absorptie nodig is.

Bij zwaarder verlies van urine is er de Absorin inlegger met de naam Sanette. Dit is een veel groter product, zonder plakstip. De ervaring is dat te grote plakstrips het ondergoed zelf kunnen doen scheuren.

Deze inleggers worden gefixeerd met nauwsluitend ondergoed, bijvoorbeeld een boxershort. Ook een goede oplossing is een fixatiebroekje, ook wel netbroekje genoemd. Deze broekjes zijn zeer elastisch en zetten een inlegger helemaal rond het lichaam vast. Zo blijft het op zijn plaats, wat de kans op lekken verkleint.

Dan heeft Absorin een aantal inleggers voor extra absorptie. Deze worden gebruikt door mensen die, bijvoorbeeld ’s nachts, een beetje extra opname willen hebben. Deze inlegger wordt in een slip, pants of grote inlegger gebruikt. Wanneer hij verzadigd is, loopt de urine er aan de onderzijde uit, in het onderliggende product.

Deze inlegger heeft dus een urine doorlatende onderzijde. Wanneer hij dit niet zou hebben, zou hij, wanneer hij vol zit, de urine er aan de zijkant af laten lopen. Dit zou tegen de benen kunnen komen, met lekkage tot gevolg.

 


 

Absorin inleggers: een superieure absorptie


Inleggers zijn een heel voor de hand liggende keuze bij beginnende incontinentie. Het voordeel is dat u uw eigen ondergoed kunt blijven gebruiken. U hoeft er alleen de Absorin inlegger in te plaatsen en deze tijdig weer te vervangen.

Overigens kiezen ook veel mensen voor een incontinentiebroekje omdat zij dit gemakkelijker vinden. Sommige mensen vinden een inlegger te medisch aandoen. Al zijn de producten van tegenwoordig, vooral die voor dames, elegant vormgegeven en hebben ze prints op de bovenzijde, om het er moderner uit te laten zien dan de ouderwetse “verbanden”.

Wanneer u als vrouw niet meer genoeg heeft aan een kleine inlegger, kunt u voor een grotere en dikkere Absorin Finette kiezen. De lijn gaat van de Ultra Mini met en opname van 95 ml, tot de Maxi Night, die bijna een liter kan opnemen.

Overigens moet u er rekening mee houden dat dit er bij normaal gebruik niet in kan. Bij een liter is deze Absorin inlegger volledig verzadigd en zal hij gaan lekken. U wilt hem waarschijnlijk bij een halve liter al vervangen. Vrouwen die meer verliezen, kunnen ook overstappen op een inlegger met een iets grotere opname.

Wanneer het verlies te groot wordt of u verliest er ook ontlasting bij, dan komt u bij de Absorin Sanette. Deze lijn begint bij de Sanette Day Light met een opname van 1250 ml. Deze wordt ook gebruikt bij het verlies van ontlasting. De zwaarste Sanette is de Night Ultra met een opname van maar liefst 3.5 liter.

We zetten het assortiment van Absorin inleggers nog even voor u op een rij…

 


 

Absorin inleggers voor mannen


Voor mannen zijn er verschillende modellen:

•    Het kuipje
•    Het zadel
•    De envelop


De Absorin Comfort Level II is het zadel, waarbij het smalle deel tussen de benen wordt geplaatst. Het brede zit over de penis. Hier zit de meeste opname, precies waar het nodig is. Absorin Comfort Level 2 is speciaal ontwikkeld voor mannen met licht urineverlies. Dun en discreet anatomisch gevormd herenverband dat te dragen is in normaal goed aansluitend ondergoed. Speciaal ontwikkeld voor mannen met lichte incontinentie van een paar druppeltjes tot een flinke scheut. Opname: een halve liter.

 


 

Absorin Comfort Mincy inlegger: de envelop


Dit is een minder bekend product voor mannen, en dat is misschien de reden dat het veel minder wordt gebruikt dan het model zadel. Absorin heeft twee “envelopjes”: de Absorin Mincy Normal en de Mincy Light. De eerste heeft een grotere opname: 681 ml tegen 500. Ook is de normal iets groter: 30 x 8 cm tegen 24 x 8 centimeter. De vraag is nu: wat is dit voor product en wat zijn de voordelen?

Op het plaatje ziet u de Absorin Mincy. Het is een soort zakje, dat is dichtgevouwen. De zijflappen worden weggeduwd, zoals u op het plaatje ziet. Dan vormt zich een soort kommetje waar de penis wordt ingelegd. Deze zit nu ingepakt, wat een veilig en zeker gevoel geeft. Het is haast onmogelijk dat urine uit het verbandje lekt.

 


 

Absorin Finette inleggers


Absorin Comfort Finette is een lijn van inlegverbanden voor dames die last hebben van het verlies van druppels, scheutjes en een beetje meer. De anatomisch gevormde Finette sluit goed aan rond het lichaam en zorgt voor meer comfort. Ook geeft de lange, brede plakstrip aan de onderzijde een goede hechting met het ondergoed, waardoor het product altijd op zijn plaats blijft.

De structuur in de bovenlaag zorgt ervoor dat de urine snel over de hele lengte van het product wordt verspreid en opgenomen. In de inlegger wordt de urine opgesloten en worden luchtjes geneutraliseerd. De verticale zijkanten zijn zacht en elastisch en zorgen dat de inlegger goed aansluit op de vormen van het lichaam.

 


 

Absorin Sanette inleggers


Absorin Sanette Comfort is een lijn van inleggers, gemaakt voor matige tot zeer zware incontinentie. Ze zijn ook geschikt voor licht tot matig verlies van fecaliën. Absorin Sanette is het best te gebruiken met een fixatiebroekje of een boxershorts die goed aansluit, zeer rekbaar is en die hoog kan worden opgetrokken.

Absorin Sanette Ultra, Heavy en Night lenen zich om de nacht mee door te slapen, zonder te hoeven verschonen. Zij hebben een zeer grote opnamecapaciteit. Absorin Sannette is gemakkelijk te verschonen. Het is zeer betaalbaar en het zorgt voor zekerheid doordat er verschillende typen zijn die aansluiten bij de individuele wensen van de gebruiker.

De Sanette heeft een voor- en achterkant. De achterkant is wat breder en hoger. Dat is nodig, bijvoorbeeld voor mensen die ontlasting verliezen. Maar ook voor mensen die in een rolstoel zitten. Zij zijn dan onder de billen beter beschermd. Sowieso is het voor mensen die veel zitten prettig wanneer ze meer materiaal en dus meer opname op de billen hebben. Want urine zal vaak naar beneden en naar achter (dus richting billen) lopen.

 


 

Absorin Classic Inlay - inlegger voor extra absorptie


In principe moet een incontinentiebroekje, een slip of een inlegger voldoende absorptie hebben om u te beschermen. Maar toch zijn er goede redenen om een Absorin Classic Inlay te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer u ook iets ontlasting verliest. Dan wilt u na elk verlies direct verwisselen. Wanneer u alleen broekjes zou gebruiken, dan wordt dit een dure aangelegenheid. Als u een inlegger achter in de pants gebruikt, kunt u alleen deze vervangen en het broekje nog wat langer gebruiken.

Ook worden deze inleggers ingezet bij mensen die gedurende de nacht extra opname nodig hebben. Zij redden het normaal gesproken wel met het product dat ze gebruiken, maar ze willen een extra opname voor de zekerheid. Vaak zie je dat ze ’s nachts, bijvoorbeeld als ze moeten plassen, de inlegger vervangen. Zo gaat de slip, inlegger of pants nog wat langer mee omdat deze minder urine hoeft te verwerken.