TENA Fixatie Broekjes

  • Morgen in huis?
   Op werkdagen vóór 23.30 besteld =
   Morgen in huis
   Onze klanten geven ons een 9 - via
   Kiyoh
   Gratis bezorgd
   Bij besteding van 20 euro of meer
  • Morgen in huis?
   Op werkdagen vóór 23.30 besteld =
   Morgen in huis
   Onze klanten geven ons een 9 - via
   Kiyoh
   Gratis bezorgd
   Bij besteding van 20 euro of meer

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

TENA Fixatie BroekjesTENA Fixatie Broekjes

 

Wanneer u aangewezen bent op incontinentiemateriaal, vooral de zwaardere inleggers, dan is het belangrijk dat u nauwsluitend ondergoed heeft, dat de producten vast kan zetten en op hun plaats houden. Met normaal ondergoed is dat nog niet zomaar gedaan. Dit is vaak te klein voor de grote inlegger, men moet een grotere maat kopen. Dan nog is het niet gezegd dat het geschikt is. Het moet namelijk iets over de benen vallen en voldoende stevigheid geven.

Een zeer elastische boxershorts, type Bjorn Borg, is dan ideaal. De pijpjes die strak over de benen zitten, geven stevigheid omdat ze het hele broekje op zijn plaats houden. De elastieken zijn stevig genoeg om te voorkomen dat de inlegger gaat schuiven. Veel mensen kiezen dan ook voor een boxer. Maar er is een alternatief: TENA Fixatie Broekjes. Deze broekjes kennen we vaak wel uit het ziekenhuis, maar als ideaal product voor de incontinentiezorg, is het minder bekend.

 


 

Fix broekjes voor duurzaam gebruik

 

In ziekenhuizen worden ze ingezet wanneer mensen verbanden moeten dragen. Ze krijgen dan een eenvoudig netbroekje. Wanneer je dit oprekt, zie je grote gaten tussen de elastische draden. Deze broekjes zijn voor eenmalig gebruik. Ze verliezen snel hun vorm en overleven een stevige wasbeurt maar nauwelijks. Dat is ook niet erg: na een gebruik gaan ze in prullenbak en krijgt de patiënt een nieuwe.

Fixatiebroekjes voor de incozorg zijn heel anders. Deze broekjes zijn veel mooier en van betere kwaliteit. Ze zijn meerdere keren uitwasbaar, sommige wel tot 100 keer. De broekjes hebben niet de grote gaten, maar lijken op normaal katoenen ondergoed. Pas wanneer je ze oprekt, voel je waarom ze zo ideaal zijn voor het fixeren van een incomateriaal. De duurdere broekjes zijn net wat mooier, duurzamer en comfortabeler dan de goedkopere varianten. De broekjes zijn er in verschillende maten.

 


 

Het assortiment TENA Fix


TENA heeft verschillende soorten fixbroekjes in het assortiment. Het heeft de TENA Fix, een simpeler broekje van iets meer dan een euro per stuk. Het is enkele tientallen keren te wassen op 60 graden. Mensen die maar tijdelijk gebruik maken van fixatiebroekjes kiezen vaak voor deze producten.

Ook heeft TENA de Fix Cotton Speciaal. Het “cotton” staat voor katoen. Dat zit in de broekjes en ze zijn zo gemaakt dat ze aanvoelen als normale katoenen broekjes, maar dan met de extreme elasticiteit. Dit is heel mooie broekje, maar ook een stukje duurder. Ze zijn comfortabel, duurzaam en hebben een uitstekende pasvorm. Mensen die blijvend zijn aangewezen op fixatiebroekjes kiezen vaak deze kwalitatieve broekjes.