Attends For Men

  • Morgen in huis?
   Op werkdagen vóór 23.30 besteld =
   Morgen in huis
   Onze klanten geven ons een 9 - via
   Kiyoh
   Gratis bezorgd
   Bij besteding van 20 euro of meer

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Attends For Menattends for men

 

 

Dit leest u in dit artikel:

 

Attends For Men 1 & 2

Wie gebruiken Attends For Men?

Hoe neemt Attends For Men urine op?

Absorptiecapaciteit van de Attends For Men-producten

Eigenschappen Attends For Men

 

In een ver verleden hadden mannen en vrouwen allemaal dezelfde inleggers: rechthoekige stroken met watten die in het ondergoed werden gedaan, op plek waar de gebruiker dit nodig vond.

Een vrouw positioneerde hem dus vaker in het midden, mannen aan de voorzijde. Inmiddels is er veel veranderd. Dames hebben speciaal ontworpen inleggers met vrouwelijke vormen. Mannen hebben bijvoorbeeld de Attends For Men-producten. Ook deze sluiten aan op het lichaam van de man en doen hun werk waar ze dat moeten doen.

Het ligt voor de hand dat een man een product heeft dat voor in het ondergoed geplaatst kan worden. Daar zit het rond de penis en neemt het de druppels of scheutjes op. Uiteraard verliest niet iedere man evenveel. Daarom bestaat de Attends For Men-lijn uit producten met verschillende opnames. Welke u moet kiezen, hangt af van de mate van urineverlies.

 

 


 

Attends For Men 1 & 2


De lijn begint met de Level 1 en 2. Dit zijn de producten met de kleinste absorptie. De 1 kan in de loop van enkele uren ruim 100 milliliter opnemen, de 2 absorbeert ruim 200 milliliter. Het zijn eigenlijk de inlegkruisjes voor de man. Ze hebben een driehoekig model, een soort kuipje. Dat wordt over de penis geplaatst. Met de plakstrip zet u ze vast in het ondergoed. Zo blijven ze goed op hun plaats, wat de kans op lekken minimaliseert. Ze zijn er dus vooral voor nadruppelen.

Attends For Men Level 3 en 4 gaan een stapje verder: ze hebben meer superabsorberende korrels. Ze zijn er voor het verlies van druppels en kleine scheutjes. Dit product heeft een andere vorm dan de 1 & 2.

De 3 & 4 hebben het model van een zadel. Het smalle deel gaat tussen de benen, het brede aan de voorzijde. Ze zijn ook iets dikker dan de 1 & 2. Over het product lopen randjes met elastiek erin. Die sluiten mooi af aan de zijkant en voorkomen dat er urine uit loopt. Dit heten dan ook anti-lek randjes. Wanneer er plotseling iets meer urine wordt verloren, houden de randjes het even vast, zodat het product het goed kan opnemen.

 


 

Wie gebruiken Attends For Men?


Zoals gezegd zijn ze er voor alle mannen die last hebben van het verlies van druppels en een beetje meer. Vaak is het probleem gelegen in de prostaat. Die verliest in de loop van het leven van een man vaak de kracht om de urinebuis helemaal af te sluiten. Na het plassen druppelen ze dan een beetje na. Ook krijgen veel mannen kanker in de prostaat. Deze wordt dan geopereerd, wat bijna altijd tot incontinentie leidt. Na zo’n operatie herstelt de man, maar vaak raakt hij het nadruppelen niet helemaal kwijt.

 


 

Hoe neemt Attends For Men urine op?


De inleggers van Attends For Men nemen de urine op dankzij de korrels die in het product zijn verwerkt. De producten hebben een buitenzijde die geen urine door laat. Binnenin zitten watten. Die geven de inlegger zijn vorm en structuur. Maar watten kunnen nauwelijks vloeistof opnemen. Als je erin drukt, komt het er weer uit.

De opname wordt gedaan door de SAP: super absorberende polymeren. Dit zijn kunststof korreltjes die in staat zijn zeer grote hoeveelheden urine op te nemen en om te zetten in een gel. Als je in deze gel knijpt voelt het droog aan. Ook ongewenste geurtjes zin erin opgenomen.

Deze SAP is de uitvinding die ervoor heeft gezorgd dat we nu beschikken over producten die heel veel kunnen opnemen, zonder dat onze producten nat aanvoelen. Dit is natuurlijk ook veel beter voor de huid. Incontinentie blijft altijd een heel vervelend probleem, maar dankzij de nieuwe generatie producten is het een stuk gemakkelijker om droog te blijven en de kans op lekken te minimaliseren.

Dit is voor Attends de grote uitdaging, want een gezonde, droge huid heeft voor het bedrijf de hoogste prioriteit. Daarom onderwerpt Attends al haar producten aan de proDERM-test, ontwikkeld door het proDERM Instituut in Hamburg. Het is een reeks van testen die vertelt in welke mate incontinentieproducten vocht opnemen en dus de huid drooghouden. De producten van Attends komen positief uit de test.

Alle Attends For Men hebben de geurcontrole dankzij “Odour Protection”, een effectieve technologie om geurtjes in de absorberende kern van de producten te binden en vast te houden.

 


 

Absorptiecapaciteit van de Attends For Men-producten:


• Level 1: 120 ml.
• Level 2: 220 ml.
• Level 3: 580 ml.
• Level 4: 710 ml.

 


 

Eigenschappen Attends For Men


•    Attends For Men is een dun incontinentiemateriaal, speciaal ontwikkeld voor het nadruppelen, bijvoorbeeld na een prostaatoperatie. Dit discrete product biedt een veilige bescherming en voelt droog en zacht op de huid. De Attends “Odour Protection” geurbestrijding voorkomt de vorming van onaangename geurtjes.

•    Attends For Men heeft een plakstrip en moet in strak ondergoed worden vastgezet. Zo blijft het product op zijn plaats en voorkomt u lekkage.

•    Attends For Men 1 is een bijzonder dunne, maar toch sterk absorberende inlegger van 1,5 mm dikte. Nummer 2 is met 2,6 mm iets dikker en heeft een grotere opname. Beide producten zijn zeer discreet.

•    Attends For Men 3 en 4 zijn geschikt voor licht tot matig urineverlies. Ze nemen de urine zeer snel op en voelen droog en comfortabel aan, zelfs als u ze wat langer draagt. De speciale anti-lek randjes geven extra bescherming aan de zijkanten. De achterkant is voorzien van een ademende, nonwoven laag.

•    De 3 en 4 zijn een stukje groter en hebben een iets andere vorm dan 1 en 2. Ze worden ook wel eens omgekeerd gedragen wanneer mensen wat last hebben van ontlastingsverlies. Zij dragen het brede gedeelte aan de achterkant en zorgen zo dat ze daar voldoende bescherming hebben.

•    De 3 en 4 hebben opstaande randjes om maximaal te beschermen tegen lekkage. Ze hebben een superabsorberende kern om het vocht snel op te nemen en dus de huid droog te houden. Hoe meer vocht opnemende korrels die urine snel in een gel omzetten, hoe droger de huid blijft.