Luieremmer Janibell Akord

2 Items

Aflopend sorteren

 

Wat is een Janibell luieremmer?

Een Janibell luieremmer is om gebruikte luiers in op te slaan. Deze emmer sluit uitstekend af en voorkomt ongewenste geurtjes. De luiers worden eenvoudig afgevoerd door de zak onder uit de emmer te trekken, los te knippen en er een knoop in te leggen.

Welke soorten Janibell luieremmer zijn er?

Er zijn twee soorten: een emmer van 26 liter en een emmer van 41 liter. Voor kleine luiers volstaat de 26. Voor volwassenen raden we de 41 liter aan.

Hoe werkt een Janibell luieremmer?

U doet een rol plastic in de emmer. Wanneer de emmer vol zit of u vindt het prettig om de emmer te verschonen, knipt u de zak los en legt er een knoop in. U trekt de zak in de emmer naar beneden en voert de volle zak af. Dit alles kan vrijwel zonder ongewenste geurtjes.

Wat zijn de voordelen van een Janibell luieremmer?

Het grote voordeel van deze luieremmer is dat hij erg goed afsluit. U koopt een emmer voor de hygiëne. Het moet schoon en geurloos. En dat biedt deze emmer. Dat is vrij uitzonderlijk, want bij de meeste emmers komen er toch geurtjes vrij.

Waarom zou ik voor een Janibell luieremmer kiezen?

Omdat u een heel goede emmer koopt, voor een redelijke prijs. Deze emmer sluit gewoon erg goed af en houdt geurtjes binnenboord. De zak is gemakkelijk te vervangen en hygiënisch af te voeren.