De Easywipe, hulpmiddel voor op het toilet

 

 

Easywipe hulpmiddelDe Easywipe is handig voor personen met een beperkte reikbaarheid. Dit product is er voor mensen voor wie het lastig is om de billen af te vegen. Zij hebben door problemen aan arm, schouder of rug niet de mogelijk om met hun hand bij de billen te geraken.De easy-wipe grijpt het toiletpapier stevig vast en verwijdert het papier zonder aanraking.

 

Dit leest u in dit artikel:

 

Instructies voor gebruik Easywipe

Specificaties Easywipe:

Schoonmaken Easywipe

 

De Easywipe heeft een zacht, rond siliconen uiteinde (A) waaraan toiletpapier bevestigd kan worden en een uiteinde met een drukknop (B) die u toelaat het papier na gebruik in toilet te laten vallen. Het is simpel in gebruik en kan discreet in de meegeleverde reiszak opgeborgen worden. De Easywipe is licht, robuust en makkelijk schoon te houden.

Instructies voor gebruik Easywipe

Selecteer de lengte van het toiletpapier, wat ongeveer 6 velletjes (60 cm) lang zou moeten zijn. Vouw de lengte papier in twee. Houd de easywipe vast en steek een uiteinde van het papier in de boonvormige inham (1). Wikkel het toiletpapier rond het uiteinde en steek het losse eind in dezelfde inham (2). Het toiletpapier wordt nu op zijn plaats gehouden voor het schoonmaken.

De easywipe mag gebruikt worden om de vaginale en anale zone schoon te maken na het toiletbezoek. Het is aangeraden om de easywipe te gebruiken tussen de benen via de voorkant (3) of langs achter, terwijl u op het toilet zit.

U laat het bevuilde papier in het toilet vallen door op de drukknop aan het uiteinde van de easywipe te drukken. Herhaal het bovenstaande proces indien nodig. Gebruik een vochtig doekje of een mild ingezeept wegwerpdoekje om het zachte eind van de easywipe schoon te maken.

 

 

easywipe

Specificaties Easywipe:

De easywipe is ergonomisch ontworpen om comfortabel en veilig te zijn in gebruik. Alsook om te assisteren wanneer vegen moeilijk gaat. De easywipe is latexvrij.

Lees dit alstublieft:
ALLEEN VOOR EXTERN GEBRUIK
GEBRUIK DIT PRODUCT NIET WANNEER ENIGE SCHADE ZICHTBAAR IS AAN HET UITEINDE DAT MET EEN (A) GEMARKEERD IS. U MOET HET PRODUCT WEGWERPEN

Schoonmaken Easywipe

• Dompel de easywipe niet onder water.
• Maak helemaal schoon met een mild ingezeept wegwerpdoekje.
• Droog af met een zacht wegwerpdoekje.
• Het is aangeraden om de easywipe schoon te maken na elk gebruik.
• Om hygiënische redenen kan het product, eens verwijderd van de verpakking, niet worden teruggestuurd naar ons.


 

 


Bekijk ook andere hulpmiddelen:

Wat is een toiletstoel / postoel...

De toiletverhoger: alles over toiletverhogers....

Hulpmiddelen: wat is een wandbeugel...

Wat is een grijper?