De veiligste keus voor uw aankoop

Elk jaar verzenden wij tienduizenden pakketten met incontinentiemateriaal aan tevreden klanten in heel Nederland en België. Waarom zij voor ons kiezen? Wij zijn de veiligste keus voor uw aankoop.

                              

 

1. Onze producten zijn 100% discreet verpakt. Van de buitenkant is nooit zichtbaar wat er in de doos zit. Op het etiket is niet te zien dat wij de afzender zijn.

 

2. Wij zorgen dat u uw bestelling perfect in orde ontvangt. Hiervoor werken wij samen met PostNL en bpost, de grootste en meest betrouwbare pakketvervoerders van Nederland en België. Gaat er desondanks iets mis bij het transport, dan sturen wij direct een nieuw pakket. Uiteraard voor u kosteloos.

 

3. Niet goed = geld terug. Mocht u, om wat reden dan ook, een verkeerd product hebben gekozen, dan betalen wij u het aankoopbedrag terug. Ook betalen wij de retourzending. Daar staan wij garant voor.

 

4. Bij ons krijgt u gratis deskunsig advies over werk product voor u het best is.

 

5. Wij zorgen dat onze klanten tevreden over ons zijn, dat vinden wij heel belangrijk. Hoe we dat doen? Door snel, discreet en tegen een zeer gunstige prijs incontinetiemateriaal te leveren.